فیلتر

انواع سینک ظرفشویی

یکی از مهم‌ترین تجهیزات آشپزخانه، سینک ظرفشویی است.امروزه با پیشرفت تکنولوژی تولید و صنعت در سرتاسر جهان، تولیدکنندگان دست به نوآوری‌های متنوعی در حوزه تجهیزات آشپزخانه زده‌اند. سینک ظرفشویی یکی از مهم‌ترین تجهیزات آشپزخانه است که امروزه طیف وسیعی از انواع متریال‌ها و طراحی‌ها برای ساخت آن مورداستفاده قرار می‌گیرد. در این مطلب از سازه چی تصمیم گرفته‌ایم صفر تا صد سینک ظرفشویی و انواع آن را بررسی کنیم و روش خرید بهترین سینک ظرفشویی را نیز به شما معرفی کنیم.

مقدمه

سال‌ها از زمانی که آشپزی سنتی در تمدن بشری نقش داشت گذشته است و امروزه آشپزخانه‌ها تبدیل به پیچیده‌ترین بخش هر خانه شده‌اند. از لباسشویی‌ها، هودها، گازها، یخچال‌ها و بلاخره سینک‌های ظرفشویی، پیشرفت صنعت و دانش تولید به شکلی بی‌نظیر خودنمایی می‌کند. سینک ظرفشویی، ابزاری برای شستن ظروف آشپزخانه به شمار می‌رود که نوع طراحی و متریال مورداستفاده در ساخت آن بسیار اهمیت دارد. از آن‌جایی که ظرف‌ها از اجناس شکستنی به شمار می‌روند، اگر در معرض متریال‌های ضعیف سینک قرار بگیرند ممکن است دچار آسیب شوند و یا حتی خود سینک ظرفشویی را دچار آسیب کنند. به همین جهت باید بهترین متریال‌هایی که برای ساخت سینک ظرفشویی به کار می‌روند را بشناسید و از ویژگی‌های هر کدام آگاه شوید.
فارق از این موضوع، طراحی سینک‌های ظرفشویی دومین معیار مهم برای خرید و استفاده سینک ظرفشویی می-باشد. هر چقدر هم که جنس سینک ظرفشویی شما بادوام و مقاوم باشد، در صورتی که طراحی آن استفاده‌ی لذت‌بخش را برای شما تضمین نکند، استفاده از سینک ظرفشویی و شستن ظروف برای شما تبدیل به یک عمل آزاردهنده خواهد شد. امروزه سینک‌های ظرفشویی در طرح‌های مختلفی نظیر تک لگن و دو لگن، توکار، روکار و ... ساخته می‌شوند که هر کدام از آن‌ها کاربرد، مزایا و معایب به‌خصوص خودشان را دارند. برای مثال طرح‌های تک لگن برای خانه‌هایی با جمعیت کمتر و طرح‌های دو لگن برای خانه‌های پرجمعیت‌تر تولید می‌شوند، چراکه طبعاً خانواده‌ای که اعضای بیشتری دارد، ظروف بیشتری نیز برای شست‌و‌شو خواهد داشت و زمان‌بندی دقیق برای شستن ظروف در فرآیند شست‌و‌شو نقش زیادی دارد. با تمام این حرف‌ها، حالا زمانش رسیده که انواع متریال تولیدی سینک ظرفشویی را بررسی کنیم و از ویژگی‌های مثبت و منفی هر کدام آگاه شویم.

انواع سینک ظرفشویی بر اساس جنس 

بعد از سال‌ها آزمون و خطا در حوزه سینک ظرفشویی، تولیدکنندگان پی بردند که سینک باید از دوام بالایی برخوردار باشد و علاوه بر مقاومت در برابر خراشیدگی و خوردگی، در برابر گذر زمان نیز از خودش مقاومت نشان دهد. این ویژگی‌ها سبب شد که آن‌ها به سراغ چهار متریال به‌خصوص بروند که امروزه همگی آن‌ها به طور گسترده در صنعت سینک‌سازی مورداستفاده قرار می‌گیرند: استیل، گرانیت، سرامیک و سنگ (کورین). هر کدام از این متریال‌ها نکات مثبت و منفی مختص خودشان را دارند که باعث محبوبیت در میان خریداران شده است. نکته مثبت این موضوع این است که شما همواره چهار گزینه متنوع برای خرید سینک ظرفشویی در اختیار خواهید داشت که می‌توانید با توجه به سلیقه و یا بودجه خود، خرید سینک ظرفشویی را انجام دهید. در واقع این تنوع باعث شده است که تأمین سینک ظرفشویی برای تمام اقشار جامعه ممکن شود.

سینک ظرفشویی استیل

جنس استیل یکی از پراستفاده‌ترین متریال‌ها در تولید سینک ظرفشویی است. مهم‌ترین نکته مثبت این متریال که باعث محبوبیت بالای آن در میان خریداران شده است، دوام بالا می¬باشد. دوام بالای استیل باعث شده است که این فلز در برابر حرارت، زنگ‌زدگی و خوردگی بیشترین مقاومت ممکن را از خود نشان دهد و در نتیجه انتخابی عالی برای استفاده در بلندمدت باشد. استیل به دلیل ساختار ویژه‌اش، شست‌و‌شوی آسانی دارد و به راحتی از لکه و میکروب پاک می‌شود و محیط آشپزخانه پاکیزه را برای شما تضمین می‌کند. با این وجود باید آگاه باشید که سینک استیل در برابر خراشیدگی مقاومت کمتری از خودش نشان می‌دهد و قیمت آن ممکن است برای همه معقول نباشد. ایجاد آلودگی صوتی هنگام شست‌و‌شوی ظروف نیز از دیگر نقاط ضعف این متریال سینک ظرفشویی است.

سینک ظرفشویی گرانیتی

سنگ گرانیت یکی از سنگ‌های آتشفشانی به شمار می‌رود که اتفاقاً منابع بسیاری هم در ایران دارد. از آن‌جایی که این سنگ در شرایط بسیار سخت محیطی به وجود آمده است، مقاومتی باورنکردنی در برابر حرارت دارد. دوام و عمر بالا نیز از دیگر ویژگی‌های مثبت سینک ظرفشویی گرانیتی است. اما اصلی‌ترین علتی که سینک گرانیتی نزد مصرف‌کنندگان سینک بسیار محبوب است، ظاهر چشمگیر آن است. سنگ‌های گرانیتی چهره‌ای کلاسیک و باوقار دارند و با نصب آن در آشپزخانه می‌توانید مطمئن باشید که زیباترین سینک ظرفشویی موجود در بازار را خریداری کرده‌اید. گرانیت‌های سفید آدم را به یاد معماری و طراحی باستانی یونانی می‌اندازند و گرانیت‌های سیاه که رگه‌های سفید در خود دارند، ظاهری مدرن و دل‌فریب به آشپزخانه شما می‌دهند که نمی‌توان از آن چشم برداشت. با تمام این حرف‌ها، سینک ظرفشویی گرانیتی دو نقطه ضعف مهم دارد که هنگام خرید خوب است از آن‌ها آگاه باشید: وزن و قیمت بالا. سنگ گرانیت یکی از متریال‌های سنگین در حوزه سینک است که نصب و قراردهی آن بر روی فضای آشپزخانه نیز سخت شده است. قیمت بالای این متریال به علت هزینه بالای برش‌دهی و طراحی سینکی‌اش پدید آمده که در کنار هزینه‌ی بالای نصب، می‌تواند بر دغدغه‌ی خریداران اضافه کند. با این حال اگر از افرادی هستید که به سینک‌های ظرفشویی لوکس علاقه دارید و می‌خواهید جذابیت و وقار را برای فضای آشپزی خود به ارمغان بیاورید، سینک‌های گرانیتی بهترین انتخاب ممکن برای شما هستند.

سینک ظرفشویی سرامیکی

سینک‌های سرامیکی نزد خانواده‌های سنتی ایرانی محبوب هستند، چراکه پایین‌ترین قیمت را در بازار دارند و در عین حال، معمول‌ترین ویژگی‌های یک سینک ظرفشویی مناسب را نیز در خود جای داده‌اند. سینک‌های سرامیکی سخت و متراکم هستند، اما ممکن است در برابر ضربات سخت (مانند ضربه چاقو و یا سقوط بشقاب) دچار آسیب و خراشیدگی شوند. البته نیاز نیست نگران موضوع آسیب سینک ظرفشویی سرامیکی باشید، چراکه هزینه تعمیر سینک‌های سرامیکی به نسبت دیگر سینک‌های موجود در بازار ارزان‌تر است. با وجود این ویژگی‌های وسوسه‌کننده، در صورتی که به سراغ طراحی‌های مدرن سینک ظرفشویی سرامیکی نروید، عموماً نمی‌توانید انتظار یک ظاهر مدرن و دلچسب را از سینک‌های سرامیکی داشته باشید. در نتیجه می‌توانیم بگوییم که نقطه ضعف اصلی این سینک‌ها، ظاهر نه‌چندان جذابش است.

سینک ظرفشویی سنگی 

سینک ظرفشویی سنگی در واقع از متریال کورین ساخته شده است. کورین عمر بالایی دارد و در برابر خش و خوردگی مقاوم است و علاوه بر اینکه دیرتر از دیگر متریال‌ها لک می‌شود، در طراحی‌های بسیار متنوع به بازار عرضه می‌شود. سینک‌های کورین که گاهاً ظاهری شبیه به سینک‌های سرامیکی دارند، قیمت ارزان را در کنار کیفیت بالا برای مشتری تأمین می‌کنند. هرچند که در کنار این نکات مثبت، خوب است از نکات منفی سینک ظرفشویی کورین نظیر دوام پایین در برابر حرارت و خراشیدگی نیز آگاه باشید. 

انواع سینک ظرف شویی بر اساس محل نصب 

شما هنگام خرید سینک ظرفشویی (با هر متریالی) باید آگاه باشید که سینک موردنظرتان به چه شکل نصب می‌شود. سینک‌های ظرفشویی در دو نوع توکار و روکار نصب می‌شوند که هر کدام نکات مثبت و منفی خودشان را دارند که در این بخش به آن‌ها می‌پردازیم.

سینک ظرف شویی توکار

همان‌طور که از اسم این نوع سینک مشخص است، سینک موردنظر از زیر بریدگی کابینت درون جایگاه نصب می‌شود و با تدابیر مختلف در جای خود محکم می‌شود. از اصلی‌ترین نکات مثبت این سینک می‌توانیم به قابلیت شست‌و‌شوی آسان، حفظ فضای کابینت و دوام بالا اشاره کنیم. سینک‌های توکار در کنار این مزیت‌ها، نکاتی منفی نظیر قیمت بالا و تجمع لکه‌ها در ناحیه درزگیر را نیز دارند. همچنین از آن‌جایی که نصب سینک‌های توکار یک امر تخصصی است، برای نصب آن باید از خدمات یک کارشناس تجهیزات آشپزخانه استفاده کنید و این امر می‌تواند هزینه خرید و نصب سینک ظرف‌شویی توکار را نیز بیشتر از قبل کند. با وجود چنین معایبی، سینک‌های توکار ظاهری مدرن و دلچسب را برای آشپزخانه‌ی شما به ارمغان می‌آورند که می‌تواند در چشمان میهمانان شما بسیار جذاب باشد.

سینک ظرف شویی روکار

سینک‌های روکار برخلاف نوع قبلی، نصب آسان‌تری دارند و به شکل مستقیم، درون بریدگی کابینت قرار داده می‌شوند، در نتیجه نقاط ضعفی نظیر هزینه‌ی بالای نصب و تجمع لکه‌ها در ناحیه درزگیر را ندارند. سینک‌های روکار هزینه خرید و نصب کمتری دارند و از آن‌جایی که به شکل پیچیده طراحی نشده‌اند، تمام نقاط آن را می‌توانید به راحتی و در کمترین زمان ممکن تمیز کنید و بشورید. اما اصلی‌ترین نقطه ضعف سینک ظرفشویی روکار شاید فضای محدود آن باشد که اجازه استفاده تمام ‌و‌کمال از فضای کابینت را به شما نمی‌دهد. همچنین اگر خانه و آپارتمان می‌سازید و قصد دارید در آینده آن را در اختیار مشتری قرار دهید، خوب است بدانید که آشپزخانه‌هایی که از سینک‌ ظرفشویی توکار استفاده می‌کنند ارزش پولی بالاتری نسبت به خانه‌هایی دارند که از سینک ظرفشویی روکار بهره‌مندند.

انواع سینک ظرف شویی بر اساس تعداد لگن 

سینک‌های ظرفشویی در دو نوع تک لگن و دو لگن تولید می‌شوند. برای تصویرسازی، می‌توانید در نظر داشته باشید که در نوع تک لگن، انگار شما یک کاسه بزرگ را در اختیار دارید اما در نوع دو لگن، دو کاسه کوچک‌تر را در کنار یکدیگر دارید که برای شست‌و‌شوی ظروف می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. اینکه کدام‌یک از این دو نوع سینک ظرفشویی را برای خرید و استفاده انتخاب می‌کنید تا حد زیادی به سلیقه شما، فضای آشپزخانه و چگونگی شست‌و‌شوی ظروف بستگی دارد، اما هر کدام از این دو نوع سینک ظرفشویی مزیت‌ها و معایبی دارد که آگاهی از آن‌ها می‌تواند برای خرید بهتر به شما کمک کند.

سینک ظرفشویی تک لگن

سینک‌های تک لگن در فضاهای کوچک راحت‌تر جا می‌گیرند و به طور کلی برای کابینت‌های کوچک و خانواده‌های کم‌جمعیت مناسب هستند. این سینک‌ها همچنین فضای کافی را برای شست‌و‌شوی قابلمه‌های بزرگ در اختیار شما قرار می‌دهند که ممکن است سینک‌های دو لگنی از آن‌ها بی‌بهره باشند. با وجود این نکات مثبت، شما نمی‌توانید در سینک‌های تک لگن ظروف تمیز را از ظروف کثیف جدا کنید و این موضوع شاید کمی نظم فرآیند شست‌و‌شوی شما را مختل کند و سرعت شما را در شست‌و‌شوی ظروف کاهش دهد.

سینک ظرفشویی دو لگن

فارق از نوع تک لگن، سینک ظرفشویی دو لگن می‌تواند برای نظم بخشیدن به فرآیند شست‌و‌شوی ظروف بسیار مفید باشد. برای مثال شما می‌توانید هنگام پخت‌و‌پز، ظروف کثیف را در یک سینک قرار دهید تا بعداً برای شست‌و‌شو به سراغشان بروید و از آن سو، در سینک خالی به شست‌و‌شوی ظروف دیگر بپردازید. از معایب این نوع سینک می‌توانیم به فضای زیادی که در کابینت اشغال می‌کنند اشاره کنیم که البته این موضوع به خودی خود مشکل‌دار نیست، اما زمانی یک عیب به شمار می‌رود که در هیچ‌کدام از لگن‌ها نمی‌توانید قابلمه و یا ماهیتابه بشورید، چراکه فضای لگن برای شست‌و‌شوی چنین ظروف بزرگی محدود است. البته که تولیدکنندگان سینک ظرفشویی دو لگن، این عیب را با در نظر گرفتن دیواره‌های کوچک‌تر بین دو لگن رفع کرده‌اند. با استفاده از سینک‌هایی که پارتیشن‌های کم‌ارتفاع دارند، شما قادر خواهید بود که ماهیتابه و قابلمه را نیز در لگن‌های این نوع سینک بشورید.

سینک ظرفشویی جدید

برخلاف زمان گذشته، تولیدکنندگان سینک‌های ظرفشویی جدید، خیلی بیشتر از قبل به طراحی کارآمد اهمیت می‌دهند. سینک‌های ظرفشویی جدید به شکل ارگونومیک طراحی و ساخته می‌شوند تا عملکرد شما را هنگام شست‌و‌شو بهبود ببخشند و کمترین زمان ممکن را برای این فرآیند از شما اشغال کنند. سینک‌های ظرفشویی مدرن در هر دو نوع طراحی توکار و روکار و تک لگن و دو لگن به بازار عرضه می‌شوند. این سینک‌ها به شکلی طراحی می‌شوند که هیچ فضایی را بدون استفاده رها نکنند و برای هر سانتی‌متر سینک یک کاربرد مجزا در نظر گرفته‌اند: محلی برای شستن ظروف بزرگ، محلی برای شستن ظروف کوچک، محلی برای قرار دادن مایع ظرفشویی، فضایی برای برش میوه و سبزیجات و محلی برای قرارگیری سیفون‌های کارآمد و پرقدرت. این ویژگی‌ها آن‌قدر در انواع سینک ظرفشویی مورداستفاده قرار گرفته‌اند که امروزه از مرسوم‌ترین ویژگی‌های هر سینک ظرفشویی به شمار می‌روند.

سینک ظرفشویی مدرن

ایتالیا، ترکیه و کره جنوبی برترین تولیدکنندگان سینک ظرفشویی مدرن به شمار می‌روند که امروزه شگفت‌انگیزترین طراحی‌هایی ممکن را به بازار سینک ظرفشویی ارائه داده‌اند. از اصلی‌ترین ویژگی‌های سینک ظرفشویی مدرن می‌توانیم به وجود دماسنج الکترونیکی، آبشارهای کناری، چراغ‌های LED، اجزای ضدخش و کلیدهای الکترونیکی اشاره کنیم. این ویژگی‌ها باعث افزایش عملکرد شما در فضای آشپزخانه می‌شوند و زمان بیشتری را در طول روزمره برای شما ذخیره خواهند کرد. فارق از این موارد، طرح‌های پیشتاز سینک ظرفشویی آن‌هایی هستند که در کنار لگن اصلی، یک ماشین ظرفشویی مجهز نیز برای آشپز طراحی کرده‌اند تا از سینک ظرفشویی فقط به عنوان فضایی برای شست‌و‌شوی دست و صورت استفاده کند. سینک‌های چرخان نیز از جدیدترین طرح‌های سینک ظرفشویی هستند که با وجود تولید در تیراژ محدود، از محبوبیتی بی‌اندازه در میان خریداران برخوردار شده‌اند. با توجه به این موارد، می‌توانیم پی ببریم که نگرش تولیدکنندگان به سینک ظرفشویی تغییر کرده است و در آینده شاهد سینک‌هایی خواهیم بود که کمترین زحمت انسانی را برای شست‌و‌شوی ظروف طلب می‌کنند. در آخر، خوب است بدانید که استیل و کورین از اصلی‌ترین متریال‌هایی هستند که در تولید سینک ظرفشویی مدرن از آن‌ها استفاده می‌شود، چراکه مقاومت و دوام بالایی از خود نشان می‌دهند و به نسبت دیگر متریال‌ها، زیبایی بیشتر و قیمت کمتری دارند.

قیمت سینک ظرفشویی 

قیمت سینک ظرفشویی به عوامل مختلفی بستگی دارد. برای مثال سینک‌های توکار از سینک‌های روکار گران‌تر هستند، چراکه طراحی آن‌ها پیچیده‌تر است و وقت و هزینه بیشتری برای کارخانه در بر دارد و نصبشان در آشپزخانه پرهزینه است. از آن سو می‌توان سینک‌های روکار را به علت سادگی طرح و تولیدشان، با بودجه‌های کمتر نیز تهیه کرد. فارق از این عوامل، متریال‌های مختلف مزیت‌ها و معایبی دارند و یکی از این مزایا و معایب، قیمت‌های متفاوت هر کدام است.‌ استیل و سرامیک به عنوان ارزان‌ترین سینک ظرفشویی شناخته می‌شوند، درحالی که کورین و گرانیت از قیمت بالاتری به نسبت دیگر متریال‌های گفته‌شده برخوردارند. در این بین شاید بیشترین قیمت و ارزش متعلق به سنگ گرانیت باشد. این سنگ در کنار قیمت بالا، ظاهری بسیار منحصربه‌فرد و خیره‌کننده دارد. در نتیجه به طور کلی می‌توانیم اعلام کنیم که در نظر داشتن یک بودجه‌ی انعطاف‌پذیر که هزینه‌ای در محدوده‌ی 2 تا 7 میلیون تومان را پوشش دهد، می‌تواند برای خرید انواع سینک ظرفشویی مناسب باشد. 
تمام این عوامل نقش به‌خصوص خودشان را در افزایش یا کاهش قیمت سینک ظرفشویی دارند، اما یکی از اصلی‌ترین عوامل اثرگذار بر قیمت سینک ظرفشویی، مرکز خرید سینک ظرفشویی است. اینکه شما سینک خود را از چه فروشگاهی تهیه می‌کنید تأثیر مستقیمی بر روی قیمت و کیفیت سینک ظرفشویی موردنظر شما دارد. با تمام این توضیحاتا، بهترین مرکز خرید سینک ظرفشویی در ایران کجاست؟

خرید سینک ظرفشویی

ما معتقدیم خرید تجهیزات آشپزخانه نظیر سینک ظرفشویی، تنها باید یک‌بار برای هر خانه انجام شود و خرید یک‌باره با شروطی غیر از کیفیت، دوام بالا و قیمت مناسب ممکن نخواهد بود. ما در فروشگاه آنلاین کالای ساختمانی سازه چی مفتخریم که بهترین و باکیفیت‌ترین سینک‌های ظرفشویی داخلی و خارجی را با تنوعی بی‌نظیر در اختیار شما قرار داده‌ایم. فروشگاه سازه چی محصولاتش را به شکل مستقیم از تولیدکننده دریافت می‌کند و با کوتاه‌کردن سهم واسطه‌ها از چرخه تأمین و عرضه، به شما تضمین می‌کند که هیچ افزایش قیمت غیرمنصفانه‌ای را بر روی محصولاتش اعمال نکرده است. علاوه بر این موضوع، ما اصالت و کارایی محصولات خود را تضمین می‌کنیم و با خدمات فروش و پس از فروش شگفت‌انگیز از شما استقبال می‌کنیم. برای دسترسی آسان، می‌توانید از طریق این لینک به جدیدترین و باکیفیت‌ترین محصولات حوزه سینک ظرفشویی دسترسی پیدا کنید.
انواع سینک ظرفشویی
%discountpercent%%-

کالایی ثبت نشده است

جمع :0
قابل پرداخت :0
ثبت سفارش